Musiikkiin pysyvän jäljen jättäneen Migos-trion Takeoff-räppäri ammuttu Yhdysvalloissa

Migosista tuttu Takeoff on kuollut.

01.11.2022

Yhdysvalloista kuuluu jälleen ikäviä uutisia. Huippusuositussa Migos-triossa vaikuttanut Takeoff (oikealta nimeltään Kirshnik Khari Ball) on ammuttu Houstonissa. Räppäri oli kuollessaan vain 28-vuotias.

Tiettävästi räppäriä oli ammuttu noppapelin yhteydessä. Pelissä ja välikohtauksessa oli mukana myös Migosin toinen jäsen Quavo, joka säilyi vammoitta.

Migos on yksi nykyräpin merkittävimmistä akteista. Trion vikkelän katkonainen räppäystyyli yhdistettynä spontaaneihin adlibeihin / tuplauksiin on jättänyt pysyvän jäljen rap-musiikkiin. Migos-flow’ta on hyödyntänyt monet kollegat ja perintö kuuluu nyt jo nuoremman polven tuotannossa.

Yhtye rakensi suosiota vähitellen muun muassa Handsome & Wealthy ja Versace -hittien voimin, mutta todellinen läpimurto tapahtui Bad And Boujee -sinkun avulla, joka löytyy Billboardin ykköseksi nousseelta Culture-albumilta.

Yhtyen jäsenet ovat lähisukulaisia keskenään. Quavo on Takeoffin eno, Offset taas serkku.

Takeoff julkaisi musiikkia myös omissa nimissään. The Last Rocket -debyytti ilmestyi 2018. Tänä vuonna hän julkaisi yhteislevyn Quavon kanssa. Levyltä julkaistiin uusi musiikkivideo Messy-kappaleesta eilen.

Edellinen Migos-albumi Culture III julkaistiin viime vuonna. Yhteensä Migos julkaisi levyjä 4 kappaletta. Rap-yhtye nähtiin Suomessa Blockfesteilla vuonna 2017.

Lisää luettavaa