Räpin SM-kisoja järjestänyt levy-yhtiö aktivoituu jälleen julkaisurintamalla – haluatko mukaan kokoelmalevylle?

Viime vuosina lähinnä Rap SM -tapahtumista tunnettu Kool Kat Records aktivoituu uudelleen levy-yhtiönä. Tällä hetkellä levymerkillä on tekeillä syksylle 2016 kaavailtu Rap SM -kokoelmalevy, jolle kuka tahansa voi hakea mukaan.

Kokoelman nimestä huolimatta levylle kelpaavat laadukkaat artistit myös rap-genren ulkopuolelta. ”Se voi olla vaikka funkkia tai soulia, kunhan se on hyvää musaa”, kommentoi Kool Kat Recordsin perustaja Pasi ”Kool Ski” Palonen. Haussa on niin vokalisteja kuin tuottajiakin.

Kokoelmalevyn ideana on Palosen mukaan tarjota näkyvyyttä ja uusia mahdollisuuksia freestyle-osaajille ja muille lahjakkaille artisteille. Tällä tietoa levyllä ovat äänessä esimerkiksi kolminkertainen räpin SM-voittaja Kajo sekä Rivo ja Ironine. Levyn tuotantopuolella tullaan kuulemaan muun muassa DJ Basstonen sekä Recluse Crew -tuottajatiimin Flamin ja Staffron kädenjälkeä.

Kool Katin muihin tuleviin julkaisuihin kuuluu myös Recluse Crew’n uusi pitkäsoitto More Raw. Edellisen albuminsa The Art of Raw Sound ryhmä julkaisi yhdessä Synoptic Pressuren kanssa vuonna 2005. Lisäksi Kool Skin ja Staffron muodostamalta old school -hiphopin tehonyrkiltä Kollabo Brothersilta saattaa olla tiedossa uutta materiaalia.

Hakemuksia Rap SM-kokoelmalevylle otetaan vastaan ainakin kesään asti. Hakulomakkeen löydät täältä.