Räppäri haluaa nostaa Lahden statusta ja tuoda esille alueen moninaisuutta – huippuartistien tähdittämä festivaali nyt kolmatta kertaa

Headland tulee taas.

23.02.2023

Räppäri Asteen Headland-festivaali järjestetään tänä vuonna kolmatta kertaa.

Kaksipäiväisenä musiikkifestivaalina Lahden Niemen satamassa järjestettävää Headlandia vietetään pe 28.7 – la 29.7.2023. Asteen lisäksi festareilla esiintyvät mm. Gasellit, Sexmane, JVG, Gettomasa, Eevil Stöö & Stepa, Brädi, Costi, Pihjala, Jami Faltin, Ege Zulu, Behm, Erin ja Ressu Redford.

Tapahtuma tuplaa artistimääränsä tuodessaan festivaalialueelle tänä vuonna ensimmäistä kertaa toisen esiintymislavan.

”Viime vuodesta jäi todella hyvä fiilis ja heti lähdettiin tekemään uutta. Nyt ollaan hyvässä vauhdissa ja hommat on siirretty uudelle tasolle. Lisää artisteja, alue tulee samaan pieniä parannuksia ja pyritään yksinkertaisesti jatkuvasti parantamaan asiakkaan kokemusta. Huikea fiilis ja vahva usko siihen, että tästä tulee hyvä!” Aste eli Jani Sutelainen kertoo.

Musiikin lisäksi Aste haluaa festivaalin avulla nostaa Lahden statusta ja tuoda esille alueen moninaisuutta. Headland sai heti ensimmäiseltä toimintavuodeltaan myös Etelä-Suomen Sanomien Aukusti-kulttuuripalkinnon.

Ennakkohintaiset liput ovat myynnissä 1.3. asti, jonka jälkeen lippujen hinta nousee.

Lisää luettavaa