Räppäri kertoi alkavansa Donald Trumpin vaimon parittajaksi, ellei Trump ”jätä hänen setäänsä rauhaan”

Ja taas mennään.

16.03.2017

Kuten eilen kerroimme täällä, Donald Trump otti omaan värikkääseen tapaansa kantaa Snoop Doggin uuteen videoon, jossa ”ammutaan” Donald Trumpilta näyttävää klovnia.

Kuten epäilimme, homma ei jäänyt tähän. Nyt mukaan soppaan on liittynyt räppäri Bow Wow. Aiemmin Lil Bow Wow -nimellä esiintynyt räppäri ja näyttelijä kertoi twiitissään, että hän alkaa Donald Trumpin vaimon Melanian parittajaksi ja ”pakottaa hänet työskentelemään hänelle”, ellei Trump jätä Snoop Doggia eli ”hänen setäänsä” rauhaan.

Lil’ Bow Wow ei itse asiassa ole sukua Snoop Doggille, mutta Snoop Doggilla oli oleellinen osa siinä, että Bow Wow nousi kuuluisuuteen nostamalla hänet lämmittelijäksi kiertueellaan.

Toki voi olla sitä mieltä, ettei vaimon vetäminen jupakkaan mukaan ole välttämättä se tyylikkäin veto, mutta eiköhän tässä mediasodassa ole tyylikkyys heitetty jo aikoja sitten romukoppaan.

Myöhemmin Bow Wow tuli ilmeisesti toisiin aatoksiin twiittinsä järkiperäisyydestä, ja poisti sen.

Kuusi tuntia sitten Bow Wow twittasi ilmoille vodkamainoksen, jossa kuullaan hänen ääntään. Tuskin näillä asioilla yhteyttä on, mutta.

Lisää luettavaa