Räppäri laukoi homofobisia kommentteja, keikkoja peruttiin, nyt räppäri pyytääkin anteeksi

DaBaby pyysi anteeksi.

03.08.2021

Kerroimme eilen täällä, miten räppäri DaBaby oli ongelmissa sanomisiensa takia.

Toissa viikonloppuna järjestetyillä Rolling Loud- festivaaleilla esiintynyt räppäri DaBaby laukoi homofobisia kommentteja keikallaan. Räppäri muun muassa pyysi kaikkia nostamaan sytkärinsä ilmaan, jos heillä ei ole HIV:tä tai AIDS:ia tai jotka eivät ”lutkuta munaa parkkipaikalla”.

Myöhemmin hän kertoi, miten hänen ”homofaninsa eivät ole iljettäviä homoja tai narkkareita”.

DaBabyn oli määrä astua lavalle eilen sunnuntaina Lollapalooza-festivaaleilla. Lollapaloozasta kuitenkin ilmoitettiin, että artistin keikka on peruttu hänen kommenttiensa takia. Myös syyskuun keikka New Yorkissa järjestettävillä Governors Ball -festivaaleilla peruttiin. Keikkaperumiset eivät tähän jääneet, ja myös marraskuinen esiintyminen Las Vegasissa peruttiin.

Kolmannen keikkaperumisen jälkeen DaBaby onkin nyt pyytänyt anteeksi lausuntojaan. Jo aiemmin hän kertoi, miten hänen sanomisensa oli käsitetty väärin, ja nyt hän on antanut uuden, virallisen lausunnon.

”Sosiaalinen media on nopea käänteissään. Ihmiset tuomitaan ennen kuin heillä on aikaa oppia virheistään ja kasvaa ihmisenä. Arvostan heitä, jotka ovat ystävällisesti opastaneet minua ja tarjoneet minulle uusia näkökulmia ja ymmärrystä. Tarvitsin sitä. Rakkautta ja Jumalan siunausta kaikille”, DaBaby kertoi lausunnossaan.

Hän myös pyysi anteeksi LGBTQ+-yhteisöltä kommenttejaan ja kertoi, miten oli saanut väärää tietoa HIV:stä ja AIDS:ista.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Henkilön LONG LIVE G (@dababy) jakama julkaisu

Lisää luettavaa