Räppäri syytteeseen tyttöystävänsä seksuaalisesta ja fyysisestä pahoinpitelystä – aiheutti keskenmenon potkimalla naista

Soulja Boy on haastettu oikeuteen.

AOP

30-vuotias räppäri Soulja Boy (oikealta nimeltään DeAndre Cortez Way) on haastettu oikeuteen hänen pitkäaikaisen tyttöystävänsä toimesta.

Nainen haastoi Soulja Boyn oikeuteen tiistaina. Hän syyttää Soulja Boyta seksuaalisesti ja fyysisestä väkivallasta.

Erään syytekohdan mukaan Soulja Boy löi, potki ja työnsi naista niin kovaa, että raskaana ollut nainen sai keskenmenon. Syytteiden mukaan Soulja Boy myös pakotti naisen väkivallan avulla harrastamaan seksiä kanssaan.

Syytteiden mukaan Soulja Boyn ja naisen suhde alkoi vuonna 2007. Tuolloin he seurustelivat on-off-henkisesti. Vakavammin he aloittivat seurustelun vuonna 2014, ja seurustelu jatkoi vuoteen 2019 saakka. Soulja Boy ja nainen muuttivat yhteen vuonna 2015, milloin väitetyn keskenmenon kerrotaan tapahtuneen. Tuolloin Soulja Boy syytteiden mukaan löi naista ylävartaloon niin usein, että tämä valahti maahan. Tuon jälkeen Soulja Boy jatkoi potkimista naisen keskivartaloon, mikä aiheutti keskenmenon.

Soulja Boy uhkaili naista tositv-ohjelman kuvauksissa, ja syytösten mukaan tämä välikohtaus tallentui myös kameroille. Syytteiden mukaan Soulja Boy myös uhkaili naista aseella ja julkaisi videon itse sosiaalisessa mediassa.

Viimeinen syytekohdista keskittyy vuoden 2019 tapahtumiin, kun nainen oli jo muuttanut pois Soulja Boyn luota. Tuolloin räppäri oli kuristanut naista ja uhannut tämän henkeä.

Soulja Boy nousi USA:ssa megatähdeksi jo vuonna 2007 vasta 16-vuotiaana hittisinglellään Crank That (Soulja Boy).