Räppärinousukas kouluttaa yleisöään: Rage Against the Machine -klassikko saa uuden, raivokkaan elämän

"Jonnet ei muista Rage Against the Machinea", voisi joku fabu sanoa ja googletella sen jälkeen Denzel Curryn nimeä.

16.02.2019

Denzel Curry ei ole kuka tahansa nousukas, vaan Tavastian loppuunmyyvä räppärinousukas. Yhden viime vuoden parhaimmista rap-levyistä Taboo tehnyt Curry kiertelee tälläkin hetkellä maailmaa ja Curryn leiri on tällä kertaa pysähtynyt Australiassa.

Räppäri vieraili Triple J -radiokanavan lähetyksessä ja vetäisi livenä parit biisit. Toinen näistä oli Like a version -ohjelmasarjan teeman mukaisesti cover ja toinen hänen omaa tuotantoaan, Black Balloons.

Cover-valinta ei ole aivan mikä tahansa, vaan Rage Against the Machinen raivoikas klassikkobiisi Bulls On Parade. Sikäli valinta itsessään ei ole tyylinsä puolesta yllättävä, onhan Curryn musiikissa kuultu viittauksia esimerkiksi Nirvanan tuotantoon.

Heti alussa tulee selväksi ettei Curry ole saapunut katselemaan kenguruita, vaan nyt vedetään kunnolla. Biisiin vaadittava Zach de la Rocha -tyyppinen aggressiivisuus on enemmän kuin hallussa ja Curry painaa aidat matalaksi kuin nuori härkä konsanaan. Ollen itseasiassa sen verran sonni, että ujuttaa biisin mukaan säkeistön verran omaa Sirens-kappalettaan.

Videolla siis mahdollisesti RATM-tietämättömät Curryn nuoremmat fanit pääsevät jyvälle harmaapartojen mielimusiikista ja samalla rokkipoliisit pääsevät nautiskelemaan Curryn omaa tuotosta.

Katso munakas video alta. Messissä myös Black Balloons -video. Ja jos innostut, niin suuntaa sitten tänne.


Lisää luettavaa