Räppäripariskunnan koira liittyi someen – laita pentutehtaalta pelastettu söpöys seurantaan!

Sini Sabotagen ja Matti 8:n chihuahua Laila on Instagramissa.

15.10.2018

Laila on Sini Sabotagen ja Matti 8:n chihuahua, joka on pelastettu moskovalaiselta pentutehtaalta. Uusi koti löytyi Eläinten suojakoti Toivo ry:n kautta.

”Laila tuli alkuvuodesta mun luo Moskovasta, josta se pelastettiin noin 60 chihuahuan pentutehtaalta, missä se oli juuri synnyttänyt kuolleen pentueen ja oli siksi matkalla ulkotarhalle hyödyttömäksi todettuna. Sillä oli melkein koko selkä paksulla ruvella, koska se oli vahvojen antibioottiruiskeiden ja stressin takia raapinut sen ihan auki ja se kiljui ja laski alleen koko ajan koska se pelkäsi niin kovasti että se tapetaan”, Sini Sabotage kertoo.

”Ennen kuin Laila tuli tänne se vietti ensimmäiset kaksi vuotta pienessä häkissä ilman ihmisten läsnäoloa ja rakkautta. Mun sydäntä särkee joka kerta kun mä mietin miten sitä on kohdeltu siellä ja mun tekis mieli itkeä ilosta joka kerta kun näen miten se uskaltaa tehdä jotain uutta ja ennen kaikkea uskaltaa nauttia elämästä. Vaikka meillä onkin vielä hommaa edessä niin tää pieni ihme on tehnyt mut iloiseksi niin monta kertaa pelkällä olemuksellaan ja halusin siksi vaan kertoa, että oon niin onnellinen että sain antaa sille kodin.”

Laila on saanut nyt myös oman Instagram-tilin, joten laita @lazyeyelaila seurantaan ja sulata sydämesi uudesta elämästään nauttivan söpöyden äärellä. Tutustu myös Toivo ry:n toimintaan.

Lisää luettavaa