Rataa, raittia ja Rammsteinia – Suomen virallisen albumilistan kärjessä ei muutoksia

Taylor Swiftin Lover on viikon korkein uutuus.

02.09.2019

Suomen virallisen albumilistan kärkikolmikko pysyy samana kuin viime viikolla: JVG säilyttää ykkössijansa, Rammstein on kakkosena ja Ed Sheeran kolmantena.

Neljäntenä ja viikon korkeimpana uutuutena on Taylor Swiftin albumi Lover. Viime viikon nelonen, Pariisin kevät, tipahti sijalle 13. Swiftin jälkeen viimeviikkoiset sijoituksensa pitävät Gettomasa (5.), Slipknot (6.) ja Billie Eilish (7.). Topkympin täydentävät Sanni (8.), Lauri Tähkä (9.) ja Nelli Matula (10.).

Toiseksi korkein uutuus on sijalta 12 löytyvä Cheekin Valot sammuu. Cheekin viimeisistä konserteista laadittu striimipalveluissa julkaistu livealbumi ilmestyi myös konserttitallenteena dvd:nä ja bluraynä. Cheekin ”heikohkoa” sijoitusta selittää se, että näitä fyysisiä formaatteja ei kuitenkaan lasketa albumilistalle oikeuttavaksi myynniksi.

Singlelistalla topkymppiin mahtuu kaksi uutuutta: Tuure Boeliuksen ja Teflon Brothersin Tytöt tykkää löytyy sijalta 5 ja Mäkin Satasen laina sijalta 6. Listaykkösenä on vaivihkaan viiden viikon aikana kivunnut Tones and I -taiteilijanimeä käyttävän Toni Watsonin Dance Monkey.

Lisää luettavaa