Rihanna nimettiin maailman rikkaimmaksi naispuoliseksi laulajaksi – omaisuus ei ole karttunut yksinomaan musiikkituloista

Rihanna ohitti omaisuudellaan muiden muassa Madonnan.

09.06.2019

Talouslehti Forbes nimesi Rihannan äskettäin maailman rikkaimmaksi naispuoliseksi laulajaksi. Hänen omaisuutensa suuruudeksi on kerrottu 600 miljoonaa dollaria (n. 530 miljoonaa euroa).

Omaisuuden suuruus asettuu ehkä parhaiten mittasuhteisiin vertaamalla sitä muiden maailmantähtien omiin. Omaisuudellaan Rihanna ohittaa nimittäin kymmenillä, jopa sadoilla miljoonilla niin Madonnan (570 milj. dollaria), Celine Dionin (450 milj. dollaria) kuin Beyoncénkin (400 milj. dollaria).

Jos ajattelit, että Rihannan omaisuus olisi kertynyt ainoastaan levymyynnistä ja keikkailusta, olit kuitenkin väärässä. Laulaja on nimittäin tienannut paljon myös onnistuneilla bisneksillään kauneudenhoidon ja pukeutumisen saralla.

Ehkä parhaiten Rihanna on musiikkiuransa ohella tienannut yhdessä ranskalaisen luksustuotemerkin LVMH:n kanssa omistamallaan Fenty Beauty -meikkisarjalla, joka tuotti jo muutaman ensimmäisen viikon aikana 100 miljoonaa dollaria. Rihannalla on LVMH:n kautta myös oma tuore muotibrändi Fenty, jonka julkistaminen teki hänestä muotitalon historiassa kaksin verroin ennätyksellisen: aiemmin yksikään nainen ei ole suunnitellut kyseiselle merkille omaa vaatebrändiä eikä yksikään tummaihoinen nainen johtanut omaa vaatemerkkiään.

Meikkisarjan ja vaatebrändin lisäksi Rihannalla on myös menestynyt alusvaatesarja Savage X Fenty. Alusvaatesarjan toinen omistaja on TechStyle Fashion Group.

 

Lisää luettavaa