Ruisrock radikaaleihin ratkaisuihin lipputrokareita vastaan: muista tämä ostaessasi lippua!

Ruisrockissa on käytössä tänä vuonna henkilökohtaiset liput.

Ruisrock kertoo sivuillaan asiasta, jonka pitäisi olla itsestään selvä kaikille lippuja ostaville musiikin ystäville – mutta valitettavasti ei ole: osta lippuja ainoastaan virallisista lipunmyyntipisteistä tai ihmiseltä, joihin luotat 100-prosenttisen varmasti.

Tänä vuonna Ruisrock taistelee lipputrokareita vastaan myös uudella tavalla eli henkilökohtaisilla lipuilla.

Ruisrock kertoo sivuillaan seuraavaa:

”LIPUT OVAT NIMETTYJÄ – VOITKO LUOTTAA LIPPUAAN MYYVÄÄN HENKILÖÖN?

No entäs kun kaveri tai kaverin kaveri myy lippunsa!? Huijausten ja lipputrokaamisen vähentämiseksi Ruisrockin liput ovat henkilökohtaisia ja niissä on lipunhaltijan nimi. Lipun voi siis ostaa virallisista myyntipaikoista itselleen tai esim. vanhempi voi ostaa lipun lapselleen. Nimen voi vaihtaa lippuun yhden kerran Tiketin kautta alkaen keväällä 2019. Ilmoitamme nimenvaihtomahdollisuuden alkamisesta erikseen, mutta nimen voi vaihtaa siihen asti kunnes lippu on ensimmäisen kerran luettu elektronisesti”, Ruisrock kertoo sivuillaan ja jatkaa:

”Jos kuitenkin päädyt hankkimaan lipun muualta kuin virallisista myyntipaikoista, kysy itseltäsi: Voitko luottaa myyjään, tunnetko hänet? Ota ylös myyjän yhteystiedot (nimi, puhelinnumero, sähköpostiosoite) ja pidä tallessa kaikki lipunmyynnistä käyty keskustelu – ota vaikka ruutukaappaukset! Jos myyjä ei suostu yhteystietojaan antamaan, harkitse vakavasti lipun hankkimista tältä taholta.”

Tällaisten asioiden luulisi olevan itsestäänselvyyksiä, mutta toistetaan vielä: tarkkana siellä lippujen oston kanssa!

Koko kirjoituksen voit lukea alta.

Lisää luettavaa