Ruisrock tarjoaa jälleen ilmaisia lippuja

Ikäihmisille lippuja tarjolla.

05.07.2023

Perjantaina alkava Ruisrock tarjoaa jo tuttuun tapaan rajatun määrän ilmaisia sunnuntain VIP-lippuja henkilöille, jotka ovat joko täyttäneet tai täyttävät 70 vuotta vuonna 2023. Tarkoituksena on mahdollistaa festivaalikokemus henkilöille, joiden osallistumismahdollisuudet tapahtumaan ovat usein rajatut.

Ruisrock on jakanut ilmaisia lippuja 70-vuotiaille jo vuodesta 2011 lähtien.

Ruisrockin promoottori Mikko Niemelä kertoo perinteeksi muodostuneesta tempauksesta seuraavaa:

”Ilolla jatkamme tätä monivuotista perinnettä. Palaute lipun vastaanottaneilta henkilöiltä on ollut todella hyvää, ja on hienoa vuodesta toiseen seurata, miten Ruisrockissa kohtaavat erilaiset taustat myös halki sukupolvien.”

Lippuja on saatavilla Ruisrockin akkreditointipisteellä Radisson Blu Marina Palace -hotellilla osoitteessa Linnankatu 32. Lippuja tarjotaan rajallinen määrä huomenna torstaina 6.7. klo 10 alkaen. Lipun vastaanottaneet voivat nauttia Ruisrockin kaikista VIP-palveluista koko sunnuntain ajan, mukaan lukien vesibussikuljetuksesta Ruissaloon ja takaisin.

Ruisrock järjestetään tulevana viikonloppuna 7.–9.7.2023 Turun Ruissalossa. Ruisrockin liput ovat myynnissä Tiketissä. Suurin osa lipputyypeistä on myyty loppuun, ja festivaali myy paraikaa lippuja enää sunnuntaille.

Lisää luettavaa