Rumban päätoimittaja Jukka Hätinen uusiin tehtäviin – toimii jatkossa Muusikkojen liiton markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana

Rumba toivottaa onnea uusiin haasteisiin!

09.08.2022

Vielä viime viikolla Rumban päätoimittajana toiminut Jukka Hätinen on siirtynyt uusiin tehtäviin.

Hätinen aloitti maanantaina 8. päivä elokuuta Muusikkojen liiton markkinoinnin ja viestinnän asiantuntijana. Hätisen työtehtävät keskittyvät G Livelab Helsinki -klubin, Radio Helsingin ja liiton markkinointiin.

Jukka Hätinen toimi Rumban päätoimittajana viimeiset kuusi vuotta. Hätinen kuuluu Emma-gaalan päätuomaristoon, Valtakunnallisen musiikkivientipalkinnon saajan päättävään raatiin ja Rockin kuolema -podcastin tekijöihin.

Hätinen tulee työskentelemään sekä Muusikkojen liiton että sen omistuksessa olevien Radio Helsingin sekä G Livelab Helsingin markkinoinnin parissa.

Pestistään Hätinen kertoo seuraavaa:

”Muusikkojen liiton, Radio Helsingin ja G Livelabin muodostama kokonaisuus tarjoaa ainutlaatuisen ja kiehtovan ikkunapaikan minulle toisesta vinkkelistä tuttuun musiikkialaan. Uskon, että vankka kokemukseni musiikkitoimittajana puolestaan antaa tuoreita näkökulmia markkinointi- ja viestintätiimiin, jonka osana aloitan työt mielenkiintoa ja intoa uhkuen.”

Hätinen kannattaa koripallossa Helsinki Seagullsia ja Boston Celticsiä. Hän tietää räpistä paljon, ja lisäksi hänet tunnetaan päähesan kovimpana Slipknot-fanina.

Rumban verkkosivuston vastaavana tuottajana toimii tällä hetkellä Jussi Huhtala.

Lisää luettavaa