Runoelmapoppia tekevä Lyyti julkaisi uuden kappaleen – kuuntele 100 kaunaa

Kappale on toinen single artistin tulevalta albumilta.

30.04.2023

Joensuulaislähtöinen laulaja-lauluntekijä Lyyti on lyhyessä ajassa hurmannut niin yleisöt kuin kriitikot poikkeuksellisella popmusiikillaan. Emma Gaalassa vuonna 2021 ehdolla ollut ja Indie Awardseissa Vuoden artistiksi 2022 kruunattu artisti aloitti helmikuussa yhteistyön Johanna Kustannuksen kanssa Katastrofin laajuus -singlellä.

Perjantaina ilmestynyt 100 kaunaa on toinen single Lyytin tulevalta albumilta. Kappale on artistin tyylille uskollinen taidonnäyte, joka on täynnä lyyrisiä oivalluksia.

”100 kaunaa on laulu, jossa kysytään kesän kipeät kysymykset: osaatko uida, kun jalat ei enää pohjaa koskekaan? Se on uusi vedenpaisumusmyytti ja kyyneleinen kesähitti. Hengitys sisään, nenästä kiinni ja pää edellä äkkisyvään!”, Lyyti kommentoi uutta singleä.

Lyytin musiikkia on kuvailtu runoelmapopiksi, jossa yhdistyy moderni popmusiikki, ajaton laulelma ja runomaiset tekstit. Artisti valmistelee tulevaa albumiaan yhtyeensä ja Väinö Karjalaisen kanssa. Albumin levynjulkkareita juhlitaan Tavastia-klubilla 21. syyskuuta.

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa