Ruuhkaa räppirintamalla ja vähän muutakin – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Roope Reinola

Ajankohtaista on Rumban viikottain päivittyvä Spotify-soittolista, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla muutama nosto listan sisällöstä.

Turisti, WilliamCanada Goose
Perjantaina oli julkaisurintamalla ruuhkaa tai ainakin Rumban näköiset artistit pistivät kosolti musiikkia pihalle. Erityisen paljon tuli erinäisiä räppijulkaisuja ja yksi näistä oli hivenen emo, mutta sitäkin drillimpi Canada Goose -kappale Turistilta. Lil Uzi Vert on aikoinaan tehnyt kappaleen samalla nimellä, mutta siihen biisin ei tästä kannata vedellä muita yhdistäviä tekijöitä.

Hiljattain Turistin edustama Skorpioni julkaisi Melon Moncler-kappaleen, joten talvitakit tuntuvat olevan nyt sääolosuhteisiin sopivasti pinnalla. Biisillä vieraileva William on julkaissut myös Moncler-nimisen biisin, joten tunnelmat on hallussa.

Kuten odottaa saattaa, tämä biisi ei kerro siitä tarkeneeko talvella – ainakaan fyysisesti.

65ugeKunnol
Ei ole valehtelua väittää, että 65ugen tapaista ulosantia ei juuri Suomessa kuule. Räppäri riimittelee yleensä tulisemmin, mutta nyt esittelee rennompaa tyyliä. Rentous ei silti sanoituksissa kuulu, joten sikäli 65uge jatkaa tutulla linjalla.

Ella LymiMua sattuu
Vähäeleinen, mutta ytimekäs = Ella Lymin uusi single. Lymi ei ole julkaissut kahteen vuoteen soolomusiikkia, joten tämä tauko rikotaan komeasti. Biisissä on paljon ison maailman meininkiä, kuulostaen juuri suomalaiseen korvaan sopivalta.

HandshakingGo Ahead
Handshaking, eli Fedja Kamari, tunnetaan kenties parhaiten Töölön Ketterän -duon toisena osapuolena, mutta sen lisäksi artisti on monessa muussakin mukana. Handshaking nimellä hän tekee housemusiikkia, omana itsenään ääniä esimerkiksi mainoksiin ja siinä sivussa pitää radiolähetyksiä ja tekee anthemeita Lidlissä käymisestä. Eikä unohdeta sipsimuseota! Artistista on siis moneksi.

Go Ahead on pirteän keväinen biisi, jolla Handshaking esittelee tulevaa sooloalbumiaan. Bassoriffit nappaa otteeseen ja musiikki luo assosiaatioita ranskalaisten kollegoiden soundimaailmoihin.

Lisäksi listalla on muun muassa Iisaa ja Eziä.