Suomirap-vaikuttajasta sipsi-konossööriksi – Fedja Kamari haluaa perustaa sipsimuseon

Töölön ketterin sipsiasiantuntija.

17.03.2019

Fedja Kamari tunnetaan mahdollisesti paremmin nimellä DJ Handshaking, etenkin Töölön Ketterä -duon toisena osapuolena. Nyt Kamari on jälleen noussut otsikoihin intohimoisesta syystä, mutta nyt ei puhuta musiikista vaan perunalastuista.

Kamari haluaa perustaa Etu-Töölöön sipsimuseon. Tuekseen hän on tehnyt keräyksen Mesenaatti.me -sivulle. Tavoitteena hänellä on kerätä 5000 euroa ja minimitavoitteena on 1000 euroa. Nyt on kasassa 1555 euroa.

Sivulla kirjoitetaan näin:

”Etu-Töölön Sipsimuseo on projekti joka kartoittaa vapaamuotoisesti kotimaan sekä kansainvälistä sipsikulttuuria. Miten perunalastu taipuu eri kulttuureihin? Onko missään yhtä paljon sipsimakuja kuin Suomessa?”

”Kukapa ei jäisi kaipaamaan ja nostalgisoimaan tuotteita, joiden elinkaari saattaa olla yllättävänkin lyhyt. Monella lienee lämpimiä muistoja herkuista, joita ei ole ollut saatavilla enää aikoihin. Joskus jo pelkkä tieto siitä, että näitä aarteita on jossain vielä fyysisesti olemassa saattaa tuoda mielenrauhan. Ja mikä parasta, Etu-Töölön Sipsimuseon kokoelmaa pääsee myös hypistelemään: neljännesvuosittainen julkinen kokoelman esittely, muuten sopimuksen mukaan. Näiden tapahtumien yhteydessä järjestetään myös sipsien kokoontumisajo, huutokauppa ja muuta mukavaa toimintaa.”

Tokihan lahjoituksilla on myös vastikkeet. 15 eurolla saa sekä kutsun kokoelman julkistukseen, että Etu-Töölön Sipsimuseon katalogin. 25 eurolla saa niin ikään kutsun, mutta myös t-paidan, jonka väriin ja kokoon voi itse vaikuttaa. 40 euroa tuo Sipsimuseon virallisen puseron, kutsu mukaan lukien. Lisäksi vastikkeisiin sisältyy pysyvä kannattajajäsenyys.

Siirry sivustolle tästä.

Lisää luettavaa