Ryypiskelevän robotin ääninäyttelijä yritti saada lisää liksaa Futurama-sarjan uuteen tulemiseen – ei saanut, on mukana silti

Futurama jatkuu ensi vuonna.

02.06.2022

Kerroimme helmikuussa täällä, miten Simpsonien isänä tunnetun Matt Groningin toinen suosittu animaatiosarja Futurama palaa uusin jaksoin. Sarjaa ilmestyy 20 jakson verran, ja ne saapuvat Hulu-suoratoistopalveluun ensi vuonna.

Mukana ovat sarjan alkuperäiset ääninäyttelijät eli Billy West (Fry), Katey Sagal (Leela), Tress MacNeille (Mom), Maurice LaMarche (Kif), Lauren Tom (Amy), Phil LaMarr (Hermes) sekä David Herman (Scruffy).

Kerroimme uutisessamme, miten ryypiskelevää Bender-robottia ääninäyttelevä John DiMaggio halusi lisää palkkaa, sillä ilman sitä hänen ei ollut tarkoitus sarjassa olla mukana.

Phoenix Fan Fusion -tapahtumassa hän kertoi, että on kuin onkin Benderin ääni tulevassa sarjassa. Palkankorotusta hän ei kuitenkaan saanut.

”Ihmiset onnittelevat minua siitä, että sain lisää palkkaa. En saanut. Sain kuitenkin paljon kunnioitusta, ja monet ihmiset nyökkäilivät hyväksyvästi suuntaani”, DiMaggio kertoi. Hänen mukaansa Disney (joka sarjan oikeudet omistaa) oli valmis ottamaan hänen tilalleen toisen ääninäyttelijän.

”Disneyltä rahan nyhtäminen on kuin kivestä yrittäisi puristaa verta. Juttelin agenttini kanssa siitä, haluammeko olla vertauskuvallisesti kiitospäivän aterian ääressä, vai seistä ulkona vesisateessa samaan aikaan, kun muut herkuttelevat”, hän jatkoi.

Futuramaa tehtiin neljä kautta vuosina 1999-2003. Sarjaa tehtiin kolme paluukautta vuosien 2010 ja 2013 välillä.

Lisää luettavaa