Sami Yaffa sooloilee – tällainen on legendan ensimmäinen single tulevalta albumilta!

Yaffa sooloilee.

11.06.2021

57-vuotias Sami Yaffa on julkaissut ensimmäisen soolosinglensä tulevalta albumiltaan. Kappaleen nimi on The Last Time, ja albumi puolestaan kantaa mystistä nimeä The Innermost Journey To Your Outermost Mind.

Yaffa kertoo albumista ja kappaleesta seuraavaa:

Last Time on ekoja biisejä, jonka kirjoitin tätä levyä varten Brooklynissä jo vuonna 2015. Se kertoo kahden ihmisen välisestä pattitilanteesta. Ja siitä, miten vaikeaa tapojen muuttaminen on, vaikka kuinka lupailee. Kyse on turhautumisesta ja ahdingosta”, Yaffa kertoo ja jatkaa:

”Idea soololevystä alkoi muodostua muutama vuosi sitten. Olin kirjoittanut musiikkia New York Dollsin ja Michael Monroe Bandin levyille, mutta nyt alkoi syntyä yhä enemmän kappaleita, jotka kuulostivat enemmän minulta itseltäni kuin miltään bändiltä.”

Albumilta löytyy musiikkia, joka ei fakkiudu yhteen tyylisuuntaan, vaan vaikutteita otetaan monesta eri suunnasta ja maailmanmiehenä tunnetun Yaffan historiasta ja kokemuksista.

”Olen aina digannut sellaisia bändejä kuin The Clash ja Rolling Stones. Ne soittavat kantria, funkia, reggaeta ja rock`n`rollia, ja kuulostavat silti itseltään koko ajan. Samaa monipuolisuutta haluan omalle levylleni. Pohja on kuitenkin rock`n`rollissa. Sitä en peittele.”

Kuuntele ensimmäinen single ja katso sen video alta.

Lisää luettavaa