Sanni, Nicole Willis, Tarja Halonen ja valtava määrä muuta ohjelmaa – Maailma kylässä järjestetään ilmaiseksi verkossa

Luvassa muun muassa kantaanottavia puheenvuoroja, konsertteja ja ajankohtaisia dokumenttielokuvia.

18.05.2021

Maailma kylässä lienee korona-ajan suurin järjestettävä virtuaalifestivaali Suomessa. Tapahtumassa nähdään 60 keikkaa, 100 puhujaa ja 70 näytteilleasettajaa. Tapahtuma järjestetään ensi viikolla 29.-30.5.2021.

Festivaalin teemana on tulevaisuus, jota tarkastellaan monesta eri näkökulmasta ja eri puolilta maailmaa tulevien ihmisten äärellä. Ohjelmassa on luvassa esimerkiksi kantaaottavia puheenvuoroja, ajankohtaisia dokumenttielokuvia, konsertteja maailmalta ja Suomesta sekä lapsille suunnattua ohjelmaa.

Kotimaan suurimmista poptähdistä paikalla on Sanni. Ohjelmassa on myös laulaja ja tuottaja Nicole Willis, joka esiintyy yhdessä Gospel Helsinki -kuoron kanssa. Festivaaleilla nähdään myös Frankosun & The Familyn rytmimusiikkilegenda Jimi Tenorin yhteiskonsertti.

Kansainvälisiä artisteja nähdään laaja kattaus eri puolilta maailmaa ja konsertit on kuvattu kevään aikana muusikoiden kotimaissa.

Dokumenttielokuvien ohjelmistossa paneudutaan tulevaisuus-teemaan muun muassa ilmastonmuutoksen, biodiversiteetin, pakolaisuuden ja tulevaisuusvisioiden näkökulmista.

Festivaalilla on yli sata puhujaa poliitikoista tutkijoihin sekä nuoriin aktivisteihin. Mukana myös presidentti Tarja Halonen.

Koko ohjelma on kaikkien seurattavissa verkossa ilmaiseksi festivaaliviikonloppuna ja aina 4.6. asti.

Lisää luettavaa