Sara Siipola kääntää epäilijöiden puheet voimavaraksi – kuuntele uusi single

Uusi biisinäyte tulevalta levyltä.

08.10.2023

Suuria tunteita ja vahvoja kontrasteja musiikissaan yhdistävä Sara Siipola valmistautuu toisen albuminsa julkaisuun. R&b- ja hiphop-vaikutteista isojen lavojen pop-musiikkia tekevän artistin tulevalta levyltä on saatu tähän mennessä näytteinä kappaleet Paha kiertämään, Ferrari ja Spotifyn top50-listallekin noussut Susta tulee tähti, josta kerroimme täällä. Viimeksi mainitusta on kasvanut alle puolessa vuodessa Siipolan uran kuunnelluin kappale.

Perjantaina ilmestyi neljäs single Uusi musta, jolla artisti kääntää epäilijöiden puheet voimavaraksi.

”Tällä biisillä otan vallan takaisin itelleni niiltä, jotka yrittää saada pienennettyä mua puheillaan. Kappaleen C-osa itseasiassa syntyi niistä vihakommenteista, joita oon matkan varrella saanut”, Siipola kertoo tiedotteessa.

”Biisi syntyi, kun puhuttiin studiolla tekijöiden, Tiina Vainikaisen, Kaisa Korhosen ja Jonas Olssonin kanssa siitä, miten on kahdenlaisia ihmistyyppejä, kun niistä puhutaan paskaa. Toiset haluaa heti korjata väitteet vääriksi ja toiset vaan heittää lisää vettä kiukaalle. Itse olen tietysti tämä jälkimmäinen. Ja jos kuulut myös tähän kastiin, tää on sun anthem.”

Siipolan esikoisalbumi Kaunis kun itken ilmestyi maaliskuussa 2021. Artisti on nähty myös Tähdet, tähdet -ohjelmassa.

Kuuntele uusi single alta.

Lisää luettavaa