Scarlett Johanssonin perustama tyttöbändi The Singles esittäytyy – Elokuvatähti kokeilee nyt siipiään elektronisessa tanssipopissa

22.02.2015

Grimes-faniksi tunnustautuvan näyttelijättären uusi bändi julkaisi esikoissinglensä.

Kuva: Scarlett Johansson elokuvassa Lucy (2014)

Scarlett Johansson on tunnetusti kunnostautunut näyttelijänuransa ohella myös muusikkona, tähän mennessä kahden studioalbumin voimin: vuonna 2008 ilmestyi ensin Tom Waits -tribuuttilevy Anywhere I Lay My Head ja vuotta myöhemmin indierock-artisti Pete Yornin kanssa tehty Break Up.

Nyt Johansson jatkaa musiikkiuraansa uuden bändikokoonpanon merkeissä The Singles -nimisessä yhtyeessä, jonka muodostavat Johanssonin kanssa muusikot Holly Miranda, Kendra Morris, Julia Haltigan sekä Haim-yhtyeen Este Haim.

Johansson kuvailee Rolling Stone -lehden haastattelussa The Singlesin musiikkia sanoilla ”super-pop dance music” ja kertoo inspiroituneensa etenkin Grimesin, The Banglesin ja The Go-Go’sin musiikista.

The Singles on nyt julkaissut ensimmäisen singlensä Candyn, jonka on tuottanut Johanssonin Anywhere I Lay My Head -levylläkin työskennellyt TV on the Radion Dave Sitek. Rolling Stonen tiedonanto ei kerro, enteileekö single kokonaista albumia, mutta lienee turvallista olettaa, että yhtyeeltä tullaan kuulemaan vielä lisääkin musiikkia. Kuuntele Candy alta.

Lisää luettavaa