”Se riski on nyt otettu, että joku nuori ottaa esikuvakseen tämän” – naiset ovat bitchesejä Stig Doggille ja Tippa-T:lle

Punavuoren R. Kelly julkaisi videon.

13.02.2018

Stigin huomattavasti härskimpi alter ego Stig Dogg teki yllätyspaluun vuosien tauon jälkeen. Muun muassa JVG:n, Eevil Stöön, Asan ja Pyhimyksen vierailuilla väritetty Playlist, Vol. 1 pamahti suoratoistopalveluihin viime perjantaina.

Tippa-T-featilla varustettu Lintunen on kuvattu nyt myös videoksi. Stig Dogg kävi Rumban haastattelussa ja kertoi kyseisestä biisistä seuraavaa:

”Meinasin sensuroida kertsin, jossa lauletaan, että ’muita bitchesejä tarvii mä enää en’. En halua olla edistämässä kielenkäyttöä, jossa naisia sanotaan bitcheiksi. Juttelin monen henkilön kanssa asiasta, ja melkein kaikki olivat sitä mieltä, että kyseinen väännös on niin huvittava, ettei sitä voi ottaa tosissaan.”

”Videolla minä ja Tippa-T ollaan lintupuvuissa ja sanotaan naisia bitcheseiksi. Se riski on nyt otettu, että joku nuori ottaa esikuvakseen tämän. Junnuilla tuntuu olevan niin hyvä medialukutaito, että on vaikea kuvitella kenenkään ottavan Stig Doggia esikuvakseen.”

Koko haastattelu löytyy 23. helmikuuta ilmestyvästä Rumbasta ja Lintunen video löytyy alta.

Lisää luettavaa