Selena Gomezin kolmas albumi julkaistiin – myös uusi musiikkivideo nyt ulkona

Selena Gomez julkaisi uutta.

10.01.2020

Popsuuruus Selena Gomez julkaisi tänään kauan odotetun studioalbuminsa.

Kauan odotettu kolmas pitkäsoitto Rare tarjoilee kaikkiaan 13 kappaletta, joihin sisältyvät myös viime vuonna julkaistut singlet Lose You to Love Me ja Look at Her Now. Mukana levyllä vierailevat 6LACK ja Kid Cudi, minkä lisäksi tuottajien ja kirjoittajien joukkioon lukeutuvat itsensä Gomezin ohella muun muassa Julia Michaels, Justin Tranter, FINNEAS, Sir Nolan, Ian Kirkpatrick ja Bebe Rexha.

Julkaisun alla levyn nimikkobiisille saatiin myös oma, väripaletiltaan kirjava musiikkivideo, jonka voi ottaa katsantaan uutisen lopusta.

Levyn jokainen kappale on saanut inspiraationsa Selena Gomezin henkilökohtaisesta elämästä. Edellisen albumin, Revivalin, ilmestymisen jälkeen poptähti on rakastunut, eronnut, kamppaillut masennuksen ja ahdistuksen kanssa, käynyt läpi vaarallisen munuaisleikkauksen sekä opetellut elämään yli 165 miljoonan Instagram-seuraajansa kanssa. Uudella albumillaan laulaja haluaakin kertoa, että on täysin ok olla samanaikaisesti haavoittuvainen, yksinäinen, itsenäinen, vahva, rohkea ja peloissaan.

Albumin pääsee kuuntelemaan kokonaisuudessaan alta.

Lisää luettavaa