Selviytyjissä nähdään syksyllä neljä tuttua muusikkoa – kauden teemana konkarit vastaan tulokkaat

Osa syksyllä alkavan kauden kisaajista on tuttuja vanhemmilta kausilta, osa ensikertalaisia.

14.04.2022

Seikkailureality Selviytyjät Suomi jatkuu uusin jaksoin syksyllä 2022. Tuleva kausi on järjestyksessään seitsemäs, ja tällä kertaa julkisuudesta tutut henkilöt jaetaan konkareiden eli entuudestaan Selviytyjissä kisanneiden ja ensikertalaisten joukkueisiin.

Uudella kaudella on mukana neljä musiikkoa: media-alan sekatyömieheksi kuvailtu Jani ”Wallu” Valpio, CatCat-duosta tunnettu Virpi Kätkä, Suomen seuratuin somettaja ja Now United -yhtyeessä musiikkiuransa aloittanut Joalin Loukamaa, ja Vuoden tulokkaan Emmalla vuonna 2018 palkittu laulaja-lauluntekijä Leo Stillman. Jälkimmäistä lukuun ottamatta kaikki muusikot kuuluvat konkareiden leiriin.

Muita palaavia kisaajia ovat tosi-tv-persoona Niko Saarinen, HitMix-kanavan juontaja Karoliina Tuominen, BB-kisaaja ja ammattiscoottaaja Helmeri Pirinen, entinen SM-tason jääkiekkoilija Viivi Vaattovaara, ja hyvinvointivalmentaja Markus Pöyhönen.

Stillmanin lisäksi tulokkaiden joukkueessa kisaavat viime vuoden Miss Suomi Essi Unkuri, YleX-radiojuontaja Tommi Manninen, entinen NHL-lätkäpelaaja Sami Helenius, viime vuoden Big Brother -voittaja Jasmiina Yildiz, menestyksekkään urheilu-uransa jälkeen toimittajaksi ja radiojuontajaksi siirtynyt Heidi Suomi, Salatut elämät -näyttelijä Julia Korpinen, ja thainyrkkeilyn monen tason mestari Pok Biil.

Seitsemäs kausi kuvataan Malesiassa ja sen juontaa tuttuun tapaan Juuso Mäkilähde. Syksyllä Nelosella ja Ruudussa nähtävän kauden pääpalkinto on 30 000 euroa.

Lisää luettavaa