Seuraava Super Bowl -esiintyjä on valittu ja tänä vuonna ei taatusti tule mitään shokeeraavaa

Ellei esimerkiksi bändin kitaristi sitten kaadu johtoon.

Tuore jenkkifutiskausi on juuri saatu käyntiin ja samalla seuraava Super Bowlin väliaika-esiintyjä on julkistettu. Siitä huolimatta, että seuraava Super Bowl otellaan jenkkiräpin kärkinimiä alati synnyttyvässä Atlantassa, niin räppiä ei tulla näillä näkymin kuulemaan ainakaan pääesiintyjän muodossa, joka on toki tässä tapauksessa varsin hukattu tilaisuus.

Sen sijaan tämän kertaiseksi pääesiintyjäksi on valittu Maroon 5, joka ei taatusti tule ainakaan tarkoituksella tarjoilemaan mitään shokeeravaa omasta takaa. Viime vuosina tuhansia vastaanottamia ovat sulkeneet muun muassa vilahtaneet nännit ja poliittiset kannanotot. Maroon 5 ei muutamia likaisia laineja erityisempiä järkytyksiä varmasti tarjoa.

Eipä käy kiistäminen etteikö Maroon 5 olisi iso nimi, mutta herran vuonna 2018 olisi saattanut odottaa jotakin aivan muuta. Viimeksihän lavalle nousi Justin Timberlake, joka ei erityisemmin onnistunut keräämään kehuja.

Jää nähtäväksi, että kuinka monta jättihittiään Maroon 5 ehtii esittämään ja nähdäänkö esimerkiksi Cardi B:ta lavalla. Maroon 5 on tehnyt yhteistyötä lukuisten tähtien kanssa, joten ”kuka kukin on” -tyyppinen tilanne on enemmän kuin mahdollinen.

Jäämme mielenkiinnolla odottamaan mitä tuleman pitää. Alta voit kuunnella yhtyeen uusimman hitin Girls Like You, mikäli et ole sattunut olemaan radion lähettyvillä viime aikoina.

Seuraava Super Bowl pallotellaan 3. helmikuuta.