Sex, drugs, rock n roll & money – Guns N’ Rosesin paluukeikalle 2500 puntaa maksava VIP-lippu ei sisällä edes bänditapaamista

Axl Rose Guns n Roses Rumba
Axl vuonna 2006.

Superyhtyeiden vanhojen päivien reunionit ja paluukeikat syntyvät rakkaudesta musiikkiin ja esiintymiseen – ja joskus tilaisuuteen ansaita hieman lisätienestiä.

Guns N’ Rosesin pitkään vatkottu paluu on totta, samoin kuin sen valtava arvo musiikkimarkkinoilla. Gunnareiden huhtikuisten Las Vegasin paluukeikkojen ”Signature VIP experience” -liput maksavat kevyet 2500 puntaa kappaleelta, uutisoi MetalSucks.

Aikanaan Justin Bieberin fanitapaaminen Suomessa maksoi 380 euroa. Sillä pääsi nopeasti kaverikuvaan ja moikkaukseen. Toolin vastaava tilaisuus maksoi jo 500 puntaa. Gunnareiden hinnalla pitäisi siis jo saada vähintään yksityisesiintyminen.

Ehkäpä hyvin tienaavan superfanin voisi kuvitella laittavansa koko kuun palkkansa tähän, jotta voisi koristella seinänsä kymmenillä nimikoiduilla yhteiskuvilla muistuttamaan ikimuistoisesta hetkestä. Mutta ei, VIP-paketti sisältää nimmaroidun posterin, lounaan, ja kuvan lavalta ennen keikkaa, mutta bändiä ei pääse edes moikkaamaan. Melkoinen experience.

Parasta diilissä on se, että VIP-paikat on sijoitettu pienen etupermannon taakse. Näin ollen päälle 600 puntaa maksavilla peruslipuilla pääsee lähemmäs bändiä kuin VIP-lipuilla.

Ehkä penkeissä on pehmusteet, tai ehkä pepsiä voi santsata. Koska niitähän rokkikeikalta kaipaa.

Rock n roll!