Shokki! Kotimainen räppäri käyttää huumeslangia ja vertaa kaman diilaamista levyjen myyntiin

Viikko käyntiin, Raipati rai!

21.12.2015

Lappeenrannasta ponnistanut Kaucas oli yhtä kuin Hullu A, HaHo, Kontackto ja Tuomari, jotka tekivät vuonna 2003 albumin Saastaa Suusta. Legendaarisen Bad Vugum -levy-yhtiön johdannaisen eli BV2:n kautta tullut albumi oli tummasävyinen paketti, jonka äänimaailma oli aikaansa edellä.

Yhtye julkaisi vuonna 2006 kakkoslevynsä Lopunajanlaulut 2006, jonka jälkeen bändiläiset keskittyivät soolourilleen (vaikka Kaucas aina silloin tällöin huhujen mukaan pistokeikkoja heittäisikin). Kontacko tunnetaan nykyään paremmin Laineen Kasperina, Hulla A Aztrana ja Tuomari Raipatina. Laineen Kasperi on Palava Kaupunki -orkesterinsa kanssa flirttaillut jopa menestyksen kanssa, kun taas Aztra on kulkenut ankarampaa linjaa tekemällä esimerkiksi yhteislevyn Eevil Stöön kanssa nimellä MNTTT.

Myös Raipati ja HaHo on työstäneet musiikkia koko ajan. Nyt Raipatilta on tullut video kappaleeseen Paskaa. Meno on lähempänä Laineen Kasperin orgaanisen yhtyeen biletystä kuin esimerkiksi Aztran tuomiopäivän biittejä, mutta ihmekös tuon, kun taustat on tehnyt DJ Polarsoul (jolta on muuten tulossa ensi vuonna uusi tuottajalevy, mutta siitä lisää myöhemmin).

Kuuntele biisi alta. Kappaleella Raipati selvästikin vertaa levyjen myymistä ja tarjoamista halukkaille ostajille huumeiden myyntiin. On tämä moraalitonta tämä nykynuoriso!

Lisää luettavaa