Shrty ottaa ison harppauksen soolourallaan, Ellis julkaisi debyyttisinglensä – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla pari nostoa kappaleista.

ShrtyKipua
Shrty on tietenkin Cavallini & Shrty -kaksikosta tuttu, mutta nyt soundit ovat erit. Biisi on melankolinen, hivenen synkkäkin. Vaikka myös C&S on räppäillyt vaikeuksista, niin ei aivan tähän tyyliin. Shrty ottaa selkeästi pesäeroa siihen soundimaailmaan ja ammentaa nyt erilaisista tunnelmista. Kipua on samalla melkoinen harppaus, sillä kappale on julkaistu Sonylla. Soolouraa käynnistellään siis täysiä, tätä ennen artisti on julkaissut soolobiisejä muita reittejä pitkin.

EllisVielä rauhotun
Ellis julkaisi debyyttisinglensä ja artisti kannattaa ottaa välittömästi haltuun. Laulaja on kirjoittanut kappaleita myös muille artisteille, kuten JVG:lle, ja vieraillut Seksikkään Suklaan biisillä. Kohta rauhotun on suuritunteinen, mutta hillitty balladi, joka esittelee uuden artistin yleisölle.

Rekami, Pyhimys ja Timo Pieni HuijausRodney Mullen
Rodney Mullen on hatunnosto skeittarille, mutta samalla melkoinen rapteos. Rekami vetää taatulla soundillaan ja verset vaihtuvat kuin huomaamatta. Varsinainen helppoa kuin sen osaa -biisi. Rekamin uudesta albumista lisää täällä. Räppäri-tuottaja perkasi mahdollisesti viimeiseksi jäävän sooloalbuminsa biisi biisiltä.

Viikon Vain elämää:

Herra YlppöLeipää, lempee, lämpöö
”Vaikka sanotaan, että tuhoa kohti täällä kuljetaan / Mä en suostu tästä uskosta ja toivosta koskaan luopumaan”, Herra Ylppö laulaa koleasti rauhallisesti räjähtävällä kappaleella, jolla versioidaan Arja Korisevan samannimistä kappaletta. Ylppö huutaa tuskaa toivoa täynnä.

Vain elämää -ohjelmassa vietettiin siis ”Arja Korisevan päivää” ja tuolloin Korisevan kappaleita versioitiin Herra Ylpön, Stigin, Reino Nordinin, Ressu Redfordin, Jannika B:n, Mariskan ja Klamydia-yhtyeen Vesku Jokisen toimesta.

Ylppö on tehnyt varsin hienoja versioita viikosta toiseen ja tämä viikko ei tehnyt poikkeusta. Artistin näkemys toi biisiin ylppömäistä särmää ja tunne tuntui latautuvan kovempaa kuin kertaakaan artistin VE-tuotannossa tähän mennessä. Kappaleen on sanoittanut niin ikään VE-pöydässä istuva Mariska.

Lisäksi listalla on muun muassa uutta Sam Smithia, Ariana Grandea ja Ania.