Sideways julkisti 30 uutta artistia – pitkä lista ensimmäistä kertaa Suomeen saapuvaa indietä ja psykedeliaa

Warpaint, Cigarettes After Sex, Jane Weaver ja paljon muita Helsinkiin.

19.02.2018

Sideways järjestetään 8.–10. kesäkuuta Nordiksella eli Helsingin jäähallilla ja sen ympäristössä. Kolmipäiväinen tapahtuma julkisti juuri 30 uutta artistia, joista päällimmäisenä ovat indieyhtye Warpaint ja feministiräppäri Silvana Imam, ja joista moni saapuu ensimmäistä kertaa Suomeen.

Ensikertalaiset ovat yhdysvaltalainen, erittäin kovassa nosteessa oleva indiebändi Cigarettes After Sex, kanadalainen post-punk-bändi Preoccupations, brittiläinen psykedeliapoppari Jane Weaver, yhdysvaltalainen avaruusrock-yhtye Bardo Pond ja jazzin ja electronican kosmista fuusiota soittava brittibändi The Comet is Coming.

James Holden tuo Spirit Animals -kokoonpanonsa Sidewaysiin, Ben Frost palaa Helsinkiin jyristelemään kokeellista elektronista musiikkiaan ja viimeisenä ulkomaisena kiinnityksenä on Detroit-teknon kulttinimi Dopplereffekt.

Musiikkinäytteitä yllä mainituista löytyy jutun hänniltä.

Kotimaiset ohjelmalisäykset ovat Litku Klemetti, Oranssi Pazuzu, Elias Gould, Lasten Hautausmaa, Islaja, Man Duo, Yona, Gettomasa, PastoriPike, View, Adikia, Versace Henrik X NCO X Melo, Ursus Factory, Joni Ekman & Koira, Hän, Hero Dishonest, Nyos, Keuhkot, Karina ja Antti Autio.

Päiväkohtaiset esiintyjälistat, lippujen hinnat ja muuta lisätietoa löytyy Sidewaysin kotisivuilta.

Lisää luettavaa