Silkinpehmee julkaisee uuden albumin – tuore single on lupaus tulevasta

Silkinpehmee julkaisee syksyllä viidennen levynsä.

Viime vuonna Basic V2 -albumin julkaissut Silkinpehmee valmistelee jälleen uutta albumia. Viime vuotinen albumi oli vakuuttava tapaus ja seuraavalta voi odottaa vähintään samaa tasoa. Ensimmäinen single ainakin antaa lupauksen siitä –Pinkka kunnos on taattua Silkinpehmee-soundia.

Tässä tapauksessa tarkoitamme etenkin lyriikoita, jotka käsittelevät maailmaa rehellisen itseironisella otteella. Tarinassa kertojalla on pinkka kunnossa tai niin ainakin väitetään, oli tai ei. Luksusta voi hakea vaikka ostamalla bussimatkaksi ”paremmat” istuimet. Räppäri itse avaa biisiä näin:

”Tyhjensimme naispuolisen ystäväni kanssa budjettitason hanapakkausta, ja puhe ajautui luonnollisesti romanttisiin suhteisiin tai niiden puutteeseen. Keskustelu johti siihen, että sain eksklusiivisen kiertoajelun naisten puolella eräässä suositussa deittisovelluksessa. Vessaselfieiden ja golfkuvien vyöryn lomasta spottasin ensiluokkaisen esittelytekstin, jossa palvelualan toimihenkilö ilmoitti loppukaneettina, että hänellä on pinkka kunnossa. Päätin sillä hetkellä, että nestemäinen identiteettini ottaisi hahmon, joka rullaa aina tuolla tavoin.”

El Suave -albumin on määrä ilmestyä syksyllä. Kuuntele ensimmäinen sinkku alta.