Sillat palavat, kun Bizi ja William yhdistää voimansa

Mielenkiintoinen yhteistyö.

Julian Schröpel

Räppiä ja r&b:tä omaleimaisella tavalla yhdistelevä William liikkuu kovaa vauhtia kohti Boy Wonder -albumiaan, joka on järjestyksessään jo artistin toinen. Ensimmäinen sinkku albumilta oli Flyys-single, joka julkaistiin keväällä. Kerroimme silloin siitä täällä.

Nyt on toisen biisin aika. Ympyrää-biisillä vierailee kenties Suomen tämän hetken vakuuttavin vierailija, Bizi. Bizi tuo aina oman mausteensa kappaleisiin ja niin on myös tällä kertaa. Yhdessä William ja Bizi muodostavat harmonisen duon, jota kuuntelee mielellään. Ulosanti on hillittyä ja koukkua on useamman kalan naaraamiseen.

Kappaleen tuotannosta vastaa Lameboy, joka tunnetaan erityisesti Cavallinin & Shrtyn taustoilta. Tämän ja biisin herkän sanoman tiedostaen, luvassa voi olla ainoastaan herkullinen kattaus.

Kaksikko laulaa rakkaudesta, jota ei täysin saavutettu parisuhteen pyöriessä paikoillaan ja siitä miten sillat poltetaan, mutta kovasti ne tekisi mieli myös sammuttaa. Käytännössä biisillä mennään siis monessa mielessä ympyrää.

Kuuntele Ympyrää alta. Bizi palasi hiljattain soolotauolta, siitä lisää täällä.