Sipilää kritisoineesta artistista maansa suurlähettiläs

Rihanna on nyt Barbadoksen suurlähettiläs.

24.09.2018

Rihannasta on tehty kotimaansa Barbadoksen suurlähettiläs. Hän on ollut barbadoslainen kulttuurilähettiläs vuodesta 2008 saakka, mutta nyt pääministeri Mia Amor Mottley on nimennyt hänet suurlähettilääksi, jonka vastuualueeksi on määritetty koulutus, turismi ja investoinnit Barbadokseen.

”En voisi olla ylpeämpi saadessani näin arvostetun aseman kotimaassani. Odotan innolla, että pääsen työskentelemään pääministeri Mottleyn kanssa suunnittelemaan tulevaisuuden Barbadosta”, Rihanna sanoo.

”Rihannan rakkaus Barbadosta kohtaan on syvää ja se ilmenee muun muassa hänen hyväntekeväisyystyössään terveyden ja koulutuksen eteen. Hän näyttää patriotisminsa antamalla takaisin maallemme ja pitämällä saarta edelleen kotimaanaan”, Mottley kommentoi.

Koulutuksen eteen Rihanna on tehnyt työtä esimerkiksi vaatimalla vauraita maita osallistumaan köyhempien koulutukseen. Osansa siitä sai viime viikolla Suomi, joka on Rihannan mukaan pääministeri Juha Sipilän johdolla laiminlyönyt näihin ”talkoisiin” osallistumisen.

Lisää luettavaa