Skrillex käräytti komeat kutrinsa – traaginen onnettomuus tallentui videolle

Syntymäpäiväkakkunsa kynttilämeren kimppuun täysin keuhkoin käynyt brostep-uranuurtaja joutui peräytymään vähemmän arvokkaasti, kun valkea tarttui tiskijukan valtoimenaan hulmunneeseen kuontaloon.

Kuva: Atlantic

Amerikkalainen juorumedia TMZ sai skuuppinsa, kun kalifornialainen Skrillex juhli täyttä neljännesvuosisataansa maan päällä. ”Skrillex Sets Hair on Fire In Birthday Candle Disaster”, TMZ otsikoi ikään kuin kyseessä olisi laajempikin maastopalo.

Onnettomuuden sattuessa Skrillex eli Sonny Moore vietti syntymäpäiviään niin kuin kuka tahansa maailman kuuluisin bassonvanuttaja: ystävien ja selkääntaputtajien kanssa yksityisklubilla Hollywoodissa, Los Angelesissa. Tarjoilujen laadusta ei ole tarkempaa tietoa, mutta yksi ruokalaji on varma: ei synttäreitä ilman kakkua.

Ennen kuin juhlaväen sallittiin pilata dieettinsä valtavalla leivonnaisella täytyi päivänsankarin puhaltaa kynttilät. Skrillex teki työtä käskettyä, muttei havainnut kakun ylle kumartuessaan, että hänen pitkät hiuksensa osuivat keskelle palavien kynttilöiden infernoa. Tulenarat suortuvat ottivat oitis kipinää.

Kiitos valppaan juhlaväen hiusten käryäminen huomattiin ennen kuin Skrillex oli peruuttamattomasti liekeissä. Nopealiikkeinen dj hyppäsi siis vain pois kakkunsa äärestä ja onnistui tukahduttamaan lieskat omin käsin. Hän myös osoitti suurta henkilökohtaista rohkeutta nauramalla koko onnettomuudelle. Hiuksiaan pidellen Skrillex puhalsi sammuksiin loputkin kynttilät, minkä jälkeen levysoittimen muotoinen syntymäpäiväkakku oli kaikkien syötävissä.

Video on nähtävissä alla. Se ei itse asiassa ole kovinkaan kummoinen, mutta menköön näin perjantaina.