Slash vahvistaa: hän ja Axl Rose ovat jälleen väleissä

22.08.2015

Valitettavan usein rocktähtien riitelytilanteet kulminoituvat joko viimeiseen ja likaisimpaan sanaharkkaan tai lakimiehiä tarvitsevaan sekasotkuun. Siksi on positiivista kuulla, että kuuluisa riitapukarikaksikko Slash ja Axl Rose ovat saaneet sovun aikaiseksi.

Ruotsissa vieraillessaan kitaristi Slash kertoi, että lukuisten riitaisien vuosien jälkeen hänen ja Axlin välit ovat nyt selvenneet.

“Se oli todennäköisesti ylilyönti. On hienoa saada pitkään ilmassa ollutta negatiivisuutta hälvenemään”, Slash kertoi Aftonbladetille Marshall London -puhelimen julkaisutilaisuudessa perjantaina.

Hän ei halunnut spekuloida Guns N’ Rosesin paluuta suuntaan tai toiseen. Aiemmin CBS This Morningin haastattelussa hän ilmoitti, että kysymykseen on hyvin hankala vastata.

“Jos meistä kaikki haluaisivat tehdä paluun, vieläpä oikeista syistä, uskoisin fanien olevan siitä hurmoksessa. Olisihan se hauskaa kokeilla paluukeikkaa jossain kohtaa”, hän kertoi.

Slash vahvisti, että Gunnareiden paluu on kiinni lähinnä bändiläisten yhteisymmärryksestä asiaan. Hän silti muistutti: “älä sano ’ei koskaan’”.

Slash on jo aiemmin kertonut The Pulse of Radion haastattelussa, etteivät hänen ja Axl Rosen väliset jännitteet ole enää yhtä kireät.

“Enemmän kuin kukaan muu, media pitää yllä ajatusta valtavasta riidastamme”, hän muistutti.

Point taken.

Lisää luettavaa