Slayer julkisti uuden albuminsa nimen, julkaisuajankohta lienee mietitty maksimaalisessa ärsyttämistarkoituksessa

25.05.2015

Viime vuonna Suomessakin keikkaillut Slayer on palkitsemassa fanejaan kuuden vuoden levytystauon jälkeen. Slayerin yhdestoista albumi on nimeltään Repentless.

Levyllä ovat mukana Record Store Day -kappale ’When The Stillness Comes’, sekä viime vuonna julkaistu ’Implode’. Kitaristi Kerry King kertoo Metal Hammerin haastattelussa, että levyltä löytyvät tuttujen biisien versiot ovat kuitenkin erilaisia.

Julkaisu on yhtyeen ensimmäinen levy yhtyeen kitaristin Jeff Hannemanin kuoleman jälkeen. Samaisessa Metal Hammer -lehden haastattelussa King kertoo, että levyn avausraita Repentless on kirjoitettu Jeffin muistoksi. King luonnehtii kappaletta ”Hannemanthemiksi” ja valaisee kappaleen olevan äärimmäisen nopeatempoinen.

Repentless julkaistaan 11. syyskuuta, mikä on tietenkin suht huomionarvoinen päivämäärä noin niin kuin poliittisia ulottuvuuksia ajatellen. Liekö kysymyksessä piruilu orkesterin omalle historialle? Slayerin God Hates Us All -albumihan julkaistiin nimenomaan WTC-iskun päivänä 11.9.2001.

Lisää luettavaa