Sofa teki kappaleen siskoudesta – ”Tää kestää vaik en kestä sua”

Mukana F.

03.11.2019

Sofalla on hyvä putki päällä. Debyyttialbumia tekevä kaksikko on julkaissut kolme levyltä löytyvää singleä, ja jokainen niistä on onnistunut jättämään jäljen.

Voima-anthem Sotamaalauksii ja Lucy Liukas julkaistiin viime vuonna, siispä Tää kestää vaik en kestä sua on vuoden ensimmäinen julkaisu. Kappaleista ensimmäisellä kuultiin Ringa Mannerta. Myös tuoreella singlellä on mainio vierailija, kun biisillä kuuluu F.

Uusi kappale kertoo siskoudesta. Biisillä kaksikko riimittelee yhteistä historiaa peilaten ja omia tuntemuksiaan kuvaillen. Kuten musiikissa on tapana, on kerronnassa aina omakohtaisen tulkinnan varaa:

”Tää on rakkauslaulu, joka on omistettu meidän omille siskoille ja ylipäätänsä siskoudelle, perheelle, sille siteelle kenen tahansa läheisen ihmisen kanssa, joka venyy ja paukkuu ja kulkee mukana koko elämän, on maailman tärkein mutta välillä niin raivostuttava”, Sofa kertoo tiedotteella.

Biisillä kuullaan F:n laulua kertosäkeessä, lisäksi hän räppää kappaleen viimeisen säkeistön. Vastaavaa meininkiä on luvassa myös tulevalla levyllä: Sofan mukaan herkkyyden ja tyttöjen maailman kuuluu tulla näkyväksi suomiräpissä.

Siispä ota haltuun alta, mitä tuleman pitää. Lyriikkavideosta vastaa Stone Films.

Lisää luettavaa