Soundcloudin ilmaisversion rinnalle maksullinen palvelu

Musiikkipalvelun maksullinen versio tarjoaa käyttäjälleen lisäpalveluita.

27.03.2020

Ruotsalainen musiikkipalvelu Soundcloud lanseerasi keskiviikkona 25. maaliskuuta uuden Go+-palvelun, joka tarjoaa käyttäjille rahaa vastaan mahdollisuuden saada sovelluksesta enemmän irti.

Go+ maksaa androidin ja selainversion käyttäjille 10 euroa kuukaudessa. iOS-käyttöjärjestelmää suosiville kustannukset ovat 13 euroa kuussa. Opiskelijoille ja Soundcloud Pro Unlimitedin käyttäjille Soundcloud tarjoaa palvelun puoleen hintaan. Go+-version tuomiin lisäyksiin kuuluu muun muassa pääsy kaikkeen sisältöön, mainoksettomuus ja korkeampi äänenlaatu. Soundcloudin mukaan maksumuurin takana olevan lisäpalvelun tarkoitus on tuoda artisteille lisätuloja. Go+ ei vaikuta ilmaisversion toimintaan.

“Soundcloud on musiikinystävien ensisijainen paikka kuulla musiikin uudet tuulet ja olla suoraan yhteydessä artistien, levy-yhtiöiden ja muiden kuuntelijoiden kanssa”, yritys kommentoi. Soundcloudista löytyy yli 200 miljoona kappaletta yli 25 miljoonalta artistilta. Se toimii lukuisten underground-artistien pääasiallisena julkaisualustana.

Lisää luettavaa