”Spice Girls 2.0” -jäsen saapuu Ilosaarirockiin

Zara Larsson konsertoi Joensuussa.

26.02.2018

Zara Larsson on kiinnitetty yhdeksi Ilosaarirockin pääesiintyjistä. 20-vuotias ruotsalaislaulaja oli viime viikolla otsikoissa esiinnyttyään ”Spice Girls 2.0:ksi” nimetyssä, Dua Lipan johtamassa kokoonpanossa muun muassa Alman rinnalla.

Larssonin oli määrä esiintyä Ruisrockissa 2016, mutta hän perui keikkansa saatuaan tilaisuuden esiintyä jalkapallon EM-kilpailujen finaalissa. Larsson paikkasi perumisensa ja saapui turkulaisfestivaalille viime kesänä. Keikka on katsottavissa Yle Areenassa.

Larssonin viime maaliskuussa ilmestynyt kakkosalbumi So Good oli Suomen virallisella albumilistalla miltei vuoden ajan, pudoten ulkopuolelle viime viikolla ensimmäistä kertaa ilmestymisensä jälkeen. Levy palkittiin Ruotsin Grammis-gaalassa vuoden albumina ja Larsson toista kertaa peräkkäin vuoden artistina.

Feministiksi tunnustautuva Larsson on ollut yksi Ruotsin näkyvimpiä puhujia musiikkialan seksuaalista häirintäkulttuuria vastaan.

Muut nyt julkistetut Ilosaarirock-kiinnitykset ovat Milky Chance, Sanni, Evelina ja Reino Nordin. Lisätietoja 13.–15. heinäkuuta järjestettävästä festivaalista löytyy sen kotisivuilta.

Lisää luettavaa