Spice Girlsin debyyttisinglestä tasan 20 vuotta – Yhtye vihjailee videolla tulevista kuvioista

Spice Girlsin uskotaan palaavan lauteille ensi kesänä Lontoon Hyde Parkissa.

Eilen tuli kuluneeksi tasan 20 vuotta Spice Girlsin Wannabe-debyyttisinglen julkaisusta. Sen kunniaksi Emma Bunton, Geri Horner ja Melanie Brown julkaisivat eilen alla olevan videon, jolla he vihjailevat yhtyeen tulevista kuvioista.

”Haluamme juhlia ja pitää bileet. Ja kun teemme sen, olette kaikki kutsuttuja”, hehkuttaa Brown, joka tunnetaan paremmin Mel B:nä.

Videon lopussa nähtävä viesti vihjaa, että yhtye tulee pian julkistamaan jotakin tarkempaa tulevista suunnitelmista.

Vain päivää aiemmin NME raportoi brittilehti The Sunin uutisesta, jonka mukaan yhtyeellä olisi suunnitteilla paluukonsertti Lontoon Hyde Parkiin ensi kesälle. Tuottaja Eliot Kennedyn kerrotaan myös paljastaneen, että Bunton, Horner ja Brown ovat työskennelleet myös uuden musiikin parissa. Saapa siis nähdä, mitä faneille on vielä luvassa.

Wannabe julkaistiin singlenä 8. heinäkuuta 1996, ja saman vuoden syyskuussa näki päivänvalon myös pop-ryhmän esikoisalbumi Spice. Yhtyeen huhuttiin pitkään suunnittelevan comebackia jo eiliselle merkkipäivälle, mutta se jäi toteutumatta. Vaikuttaa myös siltä, että yhtyeen loput jäsenet eivät ole kiinnostuneita palaamaan lauteille.

Lisää luettavaa