Guns ’n’ Rosesin ex-rumpali Steven Adler ei muista päihdevuosiltaan paljoakaan – kokoaa muistelmansa muiden kertomusten perusteella

Steven Adler: The Shit My Friends Remember I Did sisältää kertomuksia, jotka yllättävät Adlerin itsensäkin.

15.10.2017

Vuosina 1985-1990 Guns ’n’ Rosesin rumpalina toiminut Steven Adler kertoi, että aikoo julkaista elämästään muistelmateoksen. Miehen 25 vuotta kestänyt päihdeputki tekee tästä kuitenkin haasteellista, sillä Adler sanoo muistavansa noilta ajalta hyvin vähän.

Nyt Adler on ollut yli kolme vuotta raittiina, ja kuulee tasaisesti ystäviltään tarinoita omista edesottamuksistaan, mistä hänellä ei ole mitään muistikuvia. Tästä syystä rumpali päätti perustaa muistelmansa ystäviensä kertomuksiin. Muistelmat tullaan julkaisemaan rock-uskottavasti nimellä Steven Adler: The Shit My Friends Remember I Did.

”Join, vedin aineita ja nyt kun olen selvänä, juttelen ihmisten kanssa ja he kertovat minulle tarinoita ja päässäni lyö täysin tyhjää: siellä ei ole mitään kuvaa tarinasta”, Adler kertoi The Blaring Out With Eric Blair Show -ohjelmassa.

”Päätin, että kokoan kirjan muistuttaakseni niistä tarinoista. Ja tiedän totta kai, että olen monille monille tytöille ympäri maapallon anteeksipyynnön velkaa. Kun join ja vedin aineita tein ja sanoin asioita, joita en koskaan normaalisti sanoa. Siksi toivon, että he hyväksyvät anteeksipyyntöni. Te tiedätte keitä olette.”

Adler perusti myös nettisivun Stevenadlerstories.com, minne voi kertoa Adlerin huuruisista edesottamuksista. Rumpali lupailee, että parhaat näistä päätyvät mukaan muistelmiin.

Lisää luettavaa