Stig Dogg otti kantaa Anna Koskelan rasistisena pidettyyn kirjoitukseen – oululaispoliitikko toivoo, että artistit pitäisivät suunsa kiinni

Anna Koskela pahoitti mielensä Stig Doggin kirjoituksesta.

22.08.2023

Stig Dogg kommentoi X-palvelussa (joka ennen Twitterinä tunnettiin) perussuomalaisiin kuuluvan oululaispoliitikon Anna Koskelan rasistisena pidettyä kirjoitusta.

”On se nättiä nähdä kun ******* juoksee”, Koskela päätti kirjoituksensa. Medioille hän on kieltäytynyt kertomasta, mitä sanaa hän tähdellä merkityn sanan tilalla halusi ja tarkoitti käyttää. Koskelan kirjoituksesta uutisoi muun muassa Ilta-Sanomat täällä.

Anna Koskela ei Stigin X-päivityksestä pitänyt, ja haaveili takaisin aikoihin, kun artistit tekivät vain musiikkia, pitivät mielipiteensä sisällään ja keskittyivät vain laulamiseen. Anna Koskela myös esti Stig Doggin palvelussa niin, ettei hän pääse kommentoimaan kirjoitusta.

Stig Dogg kertoi Facebookissa seuraavaa:

”Hei Anna Koskela. Nostin Äxässä esiin sun fb-postauksen jota pidin rasistisena. Nostin sen siksi, että olet hallituspuolueen poliitikko ja olen huolissani poliitikkojen lisääntyneestä rasistisesta kirjoittelusta. Valittelet täällä sitä, että artisti kertoo mielipiteensä. Siellä sun seuraajat nyt päivittelevät miten sun sananvapautta on loukattu, kun rasistista päivitystäsi on kritisoitu. Pidän aika raukkamaisena, että olet estänyt mua kommentoimasta postaustasi. Sen sijaan siellä nyt jauhetaan musta selän takana”, Stig Dogg sanoi ja jatkoi:

”Meidän käsitys rasismista ja sananvapaudesta taitaa olla tosi erilainen. Toivottavasti joskus miettisit millä keinoin kannatusta jatkossa haet. Rasistisilla kirjoituksilla sitä valitettavasti pystyy nykyään tekemään mutta pelkään, että sille voi tulla lopulta aika kova hinta maksettavaksi. Hyvää loppukesää sulle.”

Katso Stig Doggin kirjoitus alta.

Lisää luettavaa