Stig yhteistyöhön Klamydian Vesku Jokisen kanssa – kuuntele lopputulos täältä

Heinot miehet yhdessä.

17.02.2023

Stig julkaisi tänään uuden kappaleen Älä lannistu ystävä yhdessä Klamydia -yhtyeestä tutun Vesku Jokisen kanssa. Kaksikko tutustui toisiinsa paremmin Vain elämää -ohjelman kuvauksissa ja päättivät tehdä yhteisbiisin.

”Oltiin tavattu Veskun kanssa muutaman kerran ennen Vain elämää -leiriä ja tultu hyvin juttuun. Leirillä ystävyys syveni ja päätettiin jo siellä, että tehdään yhteisbiisi jossain vaiheessa. Tää biisi päästiin tekemään yhdessä viime kesänä Veskun idean pohjalta. Biisi kertookin loput. Biisi on myös tsemppibiisi kaikille joita elämä lannistaa”, Stig kertoo biisistä.

Vesku taas kertoo yhteistyöstä seuraavaa:

”Stigin kanssa törmättiin ekan kerran Kouvolan festareilla juuri niihin aikoihin kun Puumaa mä metsästän -kappale ja Ryyppy -kappaleen musavideo oli julkaistu. Istuin samaan pöytään Stigin kanssa ja ennen kuin ehdin kehumaan herran touhuja niin Stig tokaisi ”Mä oon Klamydia -fani”. Siinä sitten istuttiin, fanitettiin ja kehuttiin toisiamme. Älä lannistu ystävä -biisin perusidea lähti mun äitini sanonnasta: kun keinot loppuu on konstit jäljellä. Se on synonyymi sille, ettei koskaan pidä antaa periksi. Aina on mahdollisuus puskea eteenpäin ja tavoitella parempaa.”

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa