Stormzylta myrskyvaroitus: ”Jos et tee kymppitonnia viikossa, niin älä puhu numeroista”

Uutta Stormzya.

15.09.2019

Stormzy julkaisi viime viikolla Sound Of The Skeng -singlen ja jo nyt julkaistiin uusi video. Tällä kertaa ulostulo on hyvinkin simppeli: mies ja mikrofoni.

Wiley Flow on ytimekäs grime-teos, jolla Stormzy todistaa taitonsa ja nostaa riman korkealle. Kappale sai vaikutteensa Wileysta, jota kuullaan biisin alkumetreillä. Wiley on grime-legenda ja sellaiseksi Stormzy aikoo selvästi itsekin nousta. Biisillä Stormzy räppää hyvin uhmakkaasti omasta asemasta ja menestyksestä. Stormzy muun muassa räppää näin:

”Jos et tee kymppitonnia viikossa, niin älä puhu numeroista.” Tässä tapauksessa Stormzy tarkoittaa levymyyntiä. Toisessa säkeistössä hän kyselee top-10 hittien perään ja lopulta myös platina-levyjen.

Hiljattain räppäri on julkaissut varsin yksityiskohtaisia musiikkivideoita, mutta Wiley Flow on käytännössä yhdellä otolla kuvattu energinen pläjäys. Näinpä kappaleella ei ole mitään muuta tarkoitusta kuin tehdä asiat selväksi.

Videon lopussa näkyy lyhenne ”H.I.T.H.”. Kenties seuraava levy on hyvin lähellä. Katso video alta ja tsekkaa lisää Stormzy-asiaa täältä.

Lisää luettavaa