”Sulkeminen tuli meille täytenä tyrmistyksenä” – nyt puhuu ohjelmatoimintaa hoitanut taho

Ravintola Cactuksen uuden ravintoloitsijan oli määrä aloittaa samoissa tiloissa.

09.03.2020

Kerroimme aamulla, että Helsingin Käpylässä sijaitseva Ravintola Cactus on ilmoittanut yllättäen lopettaneensa. Rumba tavoitti Ravintola Cactuksen ohjelmatoimintaa hoitavan Cactuksen keikat -ryhmän edustajan, joka kertoi ovien sulkemisen liittyvän omistajanvaihdokseen.

”Sulkeminen tuli meille täytenä tyrmistyksenä. Tiedossa oli vielä viime viikolla, että uusi omistaja aloittaisi samoissa tiloilla hieman uudistuneella konseptilla. Hänelle oltiin täysin yllättäen ilmoitettu Amerin-talon tiloja hallinnoivan Trevian Asset Managementin puolelta, että tilat menevät remonttiin ja omistaja haluaa kilpailuttaa myös ravintolatoiminnot.”

Cactukseen oli buukattu keikkoja pitkälle kevääseen. Tällä hetkellä Cactuksen keikat -ryhmän edustaja on yhteydessä artisteihin, joiden oli määrä saapua esiintymään ravintolaan.

”Toivomme että toiminta käynnistyy mahdollisimman pian ja uusi ravintoloitsija ymmärtää nopeasti kansallisesti merkittäväksi keikkapaikaksi nousseen Cactuksen arvon ainutlaatuisena show and dinner -paikkana yhdistettynä matalan kynnyksen DIY-meininkiin.”

Cactuksen keikat -ryhmän porukka haluaa kiittää asiakkaita, tapahtumatuottajia ja esiintyjiä menneistä tapahtumista.

”Meillä oli välillä uskomattoman hauskaa ja tylsimmilläänkin paljon hauskempaa kuin Käpylässä ennen Cactusta. Cactuksen keikat jatkaa toimintaansa Facebookissa ja jakaa tietoa mahdollisesti muualle siirtyvien keikkojen uudesta pitopaikasta ja nykyisen Cactukseen tiloihin liittyvistä asioista.”

”Toivomme, että tämä hetki on vain Vuoritalon sulkemiseen vertautuva pimeä hetki Käpylän historiassa ja valo kajastaa jo horisontissa uusine hauskoine tapahtumineen, mitä tuovat iloa käpyläläisten ja muiden suurten konserttisalien pompöösiä mahtailua kaihtavien ihmisten elämään.”

Lisää luettavaa