Suomalainen kulttifestivaali on pulassa, näin autat: osta nimikoitu bajamaja, niin festarijärjestäjä tatuoi naamasi pakaraansa

Auta Naamoja!

Rockfestivaali Naamat on vallan mainio tapahtuma. Muuramessa Tuomiston tilalla järjestettävä rockfestivaali Naamat on myyty loppuun parissa minuutissa jo vuosia, ja meno siellä on ehdottoman omanlaisensa.

Nyt Naamat on kuitenkin pinteessä, sillä muiden festivaalien tavoin senkin toimintaan on koronapandemia iskenyt rajulla tavalla, ja se tarvitsee faniensa apua.

Facebookissa festivaali kertoo alustuksen jälkeen näin:

”Summa summarum, Naamoja ei enää tule, jos niitä ei kyetä nyt yhdessä pelastamaan. Julkaisemme loppuviikosta Pelasta Naamat-kampanjan, jonka tarkoituksena on paikata tänä vuonna syntynyttä taloudellista notkahdusta ja mahdollistaa ensi vuoden kaikkien aikojen Naamojen järjestäminen. Tarjolle tulee mesenaattityyppisesti erilaisia tukipaketteja, jotka lunastamalla juuri Sinä voit olla tukemassa Naamoja. Rahalle saa siis vastinetta, niin kuin aina kun Naamat on kyseessä. Tukipaketteja tulee olemaan erilaisia ja niiden arvo ja sisältö vaihtelee. Sisältöinä on mm. Naamat 2020 – Wuhan edition-paitoja, kesän festeiltä tuttu survival kit päivitettynä poikkeustiloihin, Tuomiston pellon multaa ja tämän vuoden festarirannekke. Osa tukipaketeista sisältää myös ennakko-osto oikeuden vuoden 2021 Naamoille ja jopa muutamia ensi vuoden pääsylippuja!

Tukea voi osoittaa myös lunastamalla spesiaalimman Mama says I’m special –tukipaketin. Nämä sisältävät kaikkea häröä, kuten nimikoidun bajamajan, omakuvan tatuoituna Veskun pakaraan, Foton privaattikeikan sekä muutamia eksklusiivisia paketteja artisteilta, jotka tukevat Pelasta Naamat-kampanjaa.”

Tarkemmat lisätiedot siitä miten voit auttaa löydät Naamat-festivaalin alta löytyvästä postauksesta.

Lisää luettavaa