Suomalaisen metallimuusikon veli kuoli – perusti joukkorahoituskampanjan auttamaan isättömäksi jäänyttä kummitytärtä

Kaunis, kaunis ele.

Jaakko Manninen

Esimerkiksi Raskasta Joulua-, Northern Kings– ja Dark Sarah -yhtyeistä tutun Erkka Korhosen Mike-veli menehtyi astmakohtauksen aiheuttamaan sydänpysähdykseen vain 47-vuotiaana.

Nyt Erkka Korhonen on perustanut Mesenaatti-kampanjan, jonka tarkoituksena on tukea Miken 8-vuotiaan tyttären harrastustoimintaa.

Joukkorahoituskampanjasta Erkka Korhonen kertoo seuraavaa:

”Minä menetin veljeni, vanhempani menettivät poikansa, moni menetti ystävän. Mutta ennen kaikkea 8-vuotias Minea-tyttö menetti isänsä”, hän kertoo ja jatkaa:

Tämän joukkorahoituskampanjan tarkoitus on auttaa Minean harrastusten rahoittamisessa. Minean äiti on lähdössä opiskelemaan ja sen myötä mahdollisuudet harrastusten rahoittamiseen ovat äärimmäisen rajatut. Minea on kiinnostunut tanssitunneista ja taekwondosta. Hyvät harrastukset tuovat rutiineja ja turvallisuutta lapsen elämään. Haluan Minean kummisetänä auttaa häntä tässä asiassa.”

Rahoitukseen osallistumalla saa itselleen Erkan version Kansas-yhtyeen kappaleesta The Wall. Biisivalinta on yllättävä, mutta sille löytyy koskettava selitys.

”Sain kuulla pian Miken poismenon jälkeen, että häen toiveenaan oli ollut että kyseinen kappale soitettaisiin hautajaisissaan. Päätin luonnollisesti toteuttaa hänen toiveensa, ja tein asia”, hän kertoo joukkorahoitussivulla.

Kappaletta ei tulla ainakaan toistaiseksi julkaisemaan musiikin suoratoistopalveluissa. Kappaleen mesenaatti-palvelun ulkopuoliseen promootioon, lainmukaisiin tekijänoikeusmaksuihin ja musiikkivideon tuotantoon käytettävät kulut vähennetään kampanjan tuotosta.

Mesenaatti-sivulle pääset tästä.