Suomalaisen rockyhtyeen fanit ovat kehittäneet ehkä oudoimman kampanjan koskaan – nimetäänkö Myrttisen kurkut bändin jäsenten mukaan?

Nyt ollaan tärkeällä asialla!

Myrttisen suolakurkut ovat… no, ne ovat niitä legendaarisia suolakurkkuja. Kaikki tuntevat Myrttisen kurkkujen tutun logon, jossa punajuuri ja porkkana vilkuttavat ostajille. Ja kukapa ei maailman parhaita suoliksia olisi joskus siitä kaupan säiliöstä itselleen kaivellut.

Nyt Myrttisen kurkut hakevat nimiä kahdelle logosta tutulle hahmolle nimiä. Finaaliin ovat päässeet nimiehdotukset Redi ja Karo sekä Punis ja Porkkis. Kisaan on noussut nyt kuitenkin virallisten ehdokkaiden ulkopuolelta myös kolmas nimiehdotelma: Japa ja Taskinen.

Kyseessä on Black Magic Six -yhtyeen fanien kampanja, jossa halutaan nimetä Myrttisen kurkkujen hahmot duo-muotoisen yhtyeen soittajien mukaan. Koko homma pohjautuu siihen, ett BM6:n rumpali on kenties maailman suurin Myrttisen kurkkujen fani.

Homma on lähtenyt kohtalaisen lapasista, ja joka päivä Myrttisen kurkkujen Facebook-sivuilla kerrotaan, miten viralliset ehdotelmat ovat täysin vääriä, ja kurkut pitäisi nimetä Japaksi ja Taskiseksi.

Tsekkaile Myrttisen kurkkujen äänestys alta. Ja muistahan käydä ehdottomassa Japaa ja Taskista voittajaksi ohi virallisten teiden!

YouTube video

Lisää luettavaa