Arvostettu suomalaismuusikko järkyttyi Seinäjoen festivaaleista: ”Hävettää aivan saatanasti olla samalla alalla kuin kuvan tilanteesta vastuussa olevat tyypit”

Kuusisto ei pitänyt näkemästään.

AOP

Arvostettu suomalaisviulisti Pekka Kuusisto kertoi oman mielipiteensä viikonlopun Seinäjoen Vauhtiajot -festivaalien meiningistä viime viikonloppuna.

”Saatan olla tänään vähän kiihtyneessä tilassa, mutta siitä huolimatta sanoisin että tapahtuma-ala ampuu itseään jalkaan osallistumalla tällaiseen hengenvaaralliseen tunarointiin. Enkä tarkoita kuvassa esiintyvää Popedaa, joka on mahtava rockbändi”, Kuusisto kertoo ja jatkaa:

”Miten helvetissä tämän on annettu tapahtua? Miten kukaan artisti tai teknikko suostuu laittamaan keikan käyntiin kun mitään turvavälejä ei selvästikään noudateta?” hän sanoo viitaten kuvaan ja siinä vellovaan ihmismassaan.

”Käymieni keskustelujen perusteella on aikalailla varmaa että joudumme pian palaamaan väkevämpiin rajoitustoimiin. Sitten tulee lisää kuolemia, lisää konkursseja ja kaikkea muuta paskaa joka säteilee ympärilleen. Hävettää aivan saatanasti olla samalla alalla kuin kuvan tilanteesta vastuussa olevat tyypit.”

Katso Kuusiston päivitys alta.