Suomeen ensi vuonna saapuvan The Weekndin musiikkikeittiössä on käytössä kasari

Uutta The Weekndia siis.

Brian Ziff

Viime vuonna After Hours -albumin julkaissut The Weeknd ei ole viettänyt hiljaiseloa, vaan pysynyt hyvin kansan huulilla. Se johtuu pitkälti siitä, että albumilta irrotetut sinkkubiisit ovat menestyneet. Tämä aktiivisuus ei tule päättymään pitkään aikaan, sillä laulaja on julkaissut uuden singlen.

Take My Breath ei tarjoa The Weekndin reseptiikasta mitään uutta, artisti jatkaa täsmälleen sillä kasariteemalla, mitä kuultiin rutkasti myös After Hours -albumilla. Ja jos tarkkoja ollaan, on kasarivaikutteita voinut aistia myös vanhemmassa tuotannossa, esimerkiksi I Can Feel It Coming -biisillä.

Toki tällä kertaa kasari on vielä korostetumpaa, mutta mikäs siinä, kun Kanadan kultaisin kurkku hoitaa homman kunnialla kartanoonsa.

Biisistä julkaistiin varsin tummanpuhuva, Cliquan ohjaama video. Meininki on videolla varsin rosoista ja lisäksi epilepsiavaroitukset on myös liitetty videon kylkeen.

The Weeknd nähdään Suomessa ensi vuonna kahden keikan voimin. Laulaja starttaa Euroopan kiertueensa Helsingistä 9. syyskuuta.