Suomeen kesällä saapuva räppäri nukkui pommiin ja missasi bileet – nyt raivoaa somessa siihen malliin, että merimiestenkin korvia punottaa

Voisipa itsekin nukkua pommiin ja missata The Weekndin bileet.

29.01.2017

Travis Scott keikkailee tänä kesänä Ruisrockissa. Viime kesänä räppärin piti esiintyä Blockfestissa, mutta keikka peruttiin.

Räppäri julkaisi viime vuoden lopulla Birds in the Trap Sing McKnight -levyn ja viimeksi miestä kuultiin vierailevana artistina Migosin uudella levyllä. Tässä välissä mies myös ehti antamaan potkut DJ:lle kesken keikan.

Nyt Travis Scottilla on jälleen sattunut ja tapahtunut. Mies nimittäin nukkui pommiin ja missasi The Weekndin bileet. The Weekndin bileiden sisällöistä ei ole soveliasta puhua ennen iltayhdeksää, joten ilmankos Scottia ottaa kunnolla päähän.

Hetkisenä internet-aikana ei ehdi laittamaan pitkiä kalsareita jalkaan, mutta somettamaan kyllä. Siispä Scott purki tuntoja ilmeisesti Instagramin ”snapin” puolella. Nyt DJ Akademiks on ladannut kyseisen purkauksen hieman pysyvämpään muotoon. Joten ei muuta kuin alta katselemaan, että miten ne ärräpäät lentelee.

Lisää luettavaa